20 KORRIK 2016

Image description Image description

Trajnim mbi buxhetimin e pergjigjshem gjinore ne institucionet lokale :njohja dhe realizimi i integrimit gjinore ne politikat publike me pjesemarrjen e stafeve te bashkive Shkoder,Vau Dejes dhe Malesi e Madhe si dhe perfaqesues nga organizata te shoqerise civile mbeshtetur nga CIES.

Gjate kesaj seanca u diskutua lidhur me buxhetin si nje instrument financiare ne zhvillimin e qeverisjes lokale;kuadri ligjore i se drejtes ligjore

More in this category: « 16 SHTATOR 2016 Vishu me kurajo »
back to top